Open dagen 2016

“(N)iets nieuws onder de zon”.  Dat is het thema van dit cursusjaar.

Bent u op vakantie geweest naar bijvoorbeeld Frankrijk of Duitsland of heeft u veel te maken met anderstalige mensen op uw werk? En zou u de taal beter willen spreken? Twijfel dan niet. U kunt tijdens de open dagen bij Iber Lengua gratis deelnemen aan proeflessen in verschillende talen en u zit nergens aan vast.

Wilt u dit zelf ervaren? Kom dan naar de Open Dagen.
Wij openen onze deuren voor u op woensdag 7 en dinsdag 13 september van 19.00 tot 21.00 uur en op woensdag 14 september van 14.00 tot 17.00 uur.
Deze dagen staan in het teken van “(N)iets nieuws onder de zon”, omdat we onlangs verhuisd zijn naar een nieuwe locatie, maar werken volgens hetzelfde concept en met dezelfde kwaliteit.

Een leuk weetje over de nieuwe locatie: het gebouw is de basis geweest van de letteren in Haarlem, namelijk de oude drukkerij van het Haarlems Dagblad, tijdschriften en vele boeken. De boekdrukkunst is natuurlijk door een Haarlemmer uitgevonden, Laurens Janszoon Coster, die tot op heden op de prachtige grote markt in het centrum van Haarlem als monument staat, en daarmee is het cirkeltje met Iber Lengua als Haarlems taleninstituut weer mooi rond. 

Tijdens de Open dagen kunt u bij de medewerkers van Iber Lengua terecht voor informatie over alle cursussen, zoals commercieel gerichte avondopleidingen (voordien georganiseerd door de Kamer van Koophandel), conversatiecursussen voor particulieren, maar ook intensieve spoedopleidingen, allemaal in 20 verschillende talen. Voor de commerciële groepen praktijkgericht met aandacht voor zakelijke cultuurverschillen en met internationaal erkende diploma’s. De cursussen voor particulieren zijn gericht op situaties uit het dagelijks leven en de vakantie en de lessen worden voornamelijk gevuld met conversatie. Er zijn cursussen voor verschillende niveaus en alle cursussen worden verzorgd door ervaren (near) native docenten.

Wilt u graag een gratis proefles volgen? Meldt u zich dan aan voor vrijdag 2 september via 023-5389849 of natascha@iberlengua.nl. Of uiterlijk 9 september voor deelname aan een proefles op 13 of 14 september.

  • Edwin Keur
    Commercieel directeur 
    ''Kwaliteit, flexibiliteit en service''